top of page

VOOR BEDRIJVEN

Tao&Yoga als stress- & burnout preventie


Wist je dat in het oude China de dokter slechts werd betaald zolang zijn patiënten gezond bleven? Werd iemand ziek, dan had de dokter z’n werk niet goed gedaan. Naast kruiden en voeding was één van zijn belangrijkste middelen Taoïstische Chi Kung: oefeningen om de energiestroming in het lichaam te verbeteren.

Terug naar België: 1 op de 10 werknemers kampt met een reële burn-out, 1 op de 4 met stressgerelateerde klachten. Dit kost een fortuin aan de werkgever. Een heel deel van het budget gaat op aan het betalen van zieken. Zou het niet veel logischer zijn om, net als in het oude China, te investeren in het gezond houden van de mens? 
 

Met TaoHuis brengen we deze eeuwenoude oefeningen naar je bedrijf:

eenvoudige, praktische oefeningen die rust, bewustzijn en vitaliteit creëren.

Voorkennis is niet nodig, we passen ons aan de groep aan.

Yoga Class Deelnemers

"Ik had nog nooit in m’n leven yoga of tao gedaan, en was dus ook wat sceptisch in ‘t begin. Maar straf hoe mijn hoofd steeds stiller werd en de spanning wegviel… en dan kwam er ook opnieuw energie.

En het was nog tof ook!"

Tom (deelnemer Tao workshop)

Tao Yoga Relaxatie Ontspanning

Tao als levenshouding

In onze huidige VUCA wereld, die gekenmerkt wordt door hoge snelheid, onzekerheid, en complexiteit wordt plannen maken op lange termijn steeds moeilijker. Om hiermee om te gaan is een andere houding nodig dan wat voorheen volstond met een gedetailleerd stappenplan.

Hoe onduidelijker de weg, des te belangrijker is de juistheid van je kompas!

Tao kan dat kompas voor je zijn. Leven volgens de Tao is leven volgens de natuurlijke flow van het leven, en dat is... inderdaad... immer veranderend! Tao leert je voelen wat er is, en waarnaar de beweging wil gaan, zodat je je met gemak kan laten leiden, en kan aanpassen aan veranderingen.

Praktisch

Voor bedrijven, scholen en organisaties hebben we lessen op maat.

Workshops van 3, 6 of 12 uur, of zelfs wekelijkse lessen zijn mogelijk. 
Dit kan zowel bij ons in het TaoHuis (voor kleine groepen), in je bedrijf (als er een ruimte voorhanden is) of op een externe locatie. We werken hier graag samen met de Heerlijckyt van Elsmeren, maar uiteraard zijn ook andere locaties mogelijk. 

Interesse? Neem contact op voor een aanpak op maat:

liesbet.fastenaekels@telenet.be - 0498 81 90 83

bottom of page