Kalender

Wil je graag als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuwe lessen,

schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Tao & Yoga, Meridiaan Chi kung, Meditatie, Tao van de Vrouw, Tai Chi

KOMENDE LESSEN

 • Tai Chi - jaarreeks op woensdagavond
  wo 14 sep.
  De Bammerd - Heers
  Tai chi is een eeuwenoude chinese bewegingskunst, ook wel chinees schaduwboksen genoemd. Het is een harmonieuze bewegingsleer, die inwerkt op zowel je fysieke, emotionele, mentale als spirituele gezondheid.
  Delen
 • Meer rust met TAO & Yoga - 6 maandagavonden
  ma 19 sep.
  TaoHuis
  In deze lessen maken we op een zachte manier contact met ons lichaam, zodat ons hoofd even helemaal kan 'uitschakelen'. We vertragen en gaan heel bewust bewegen om zo weer eenheid met onszelf te ervaren.
  Delen
 • Meridiaan Chi Kung - wekelijkse lessen op dinsdagavond
  di 04 okt.
  Heers
  Meridiaan Chi Kung is een bewegingsvorm, gebaseerd op natuurlijke principes, dat fysieke spanningen en blokkades opruimt, je gezondheid optimaliseert en dichter bij je ware kern (wie ben ik?) brengt.
  Delen
 • Workshop Inner Peace
  vr 14 okt.
  TaoHuis
  Tijdens deze workshop reizen we naar een staat van eenheid of innerlijke vrede door middel van eeuwenoude taoïstische oefeningen, inner alchemy qigong en meridiaan chi kung.
  Delen
 • Herbronnings- en stilteweek - een week vol zelfzorg voor lichaam en geest
  zo 06 nov.
  La Maison Chemin des Roches
  4 dagen om je batterijen op te laden en tijd te nemen voor jezelf. Twee ervaren begeleiders reiken je tools aan om meer in contact te komen met je lichaam, te voelen wat je nodig hebt, jezelf te voeden en rust te ervaren. Een week vol rust, stilte, verdieping, aandacht voor je lichaam en ziel.
  Delen