OVER ONS

We leerden elkaar kennen, lang geleden, tijdens de karateles. We waren jong en zoekend, zoekend naar dat 'meer' in het leven. Het leidde ons van karate naar chi-kung, tao, yoga, 4dimensioneel bodywork en zoveel meer. Het bleef niet alleen zoeken maar ook vinden. Van meer rust, interne kracht, evenwicht, zingeving. 

In 2010 verhuisden we naar Mettekoven, en kreeg onze langgekoesterde droom om een eigen lesruimte te hebben eindelijk een plek. We verbouwden ons huis en het zaaltje met natuurlijke ecologische materialen, omdat wat goed is voor de planeet altijd ook goed is voor ons. 

In dit eco-huis helpen we sindsdien mensen om opnieuw in de natuurlijke flow van het leven te komen. Natuurlijk, als vanzelf, als de Tao. De wijsheid van Tao kan vele antwoorden bieden op de huidige hedendaagse uitdagingen. Niet uit boekjes, maar gewoon toegepast. In ons huis. Vandaar TaoHuis :) 

BELANGRIJKSTE OPLEIDINGEN:

 

4d Bodywork & levenskunst
Life Projects, 2005-2009
Tao Teacher Training
Barry Spendlove, 2008
Herborist
Syntra 2007-2010

Craniosacraal Therapie
Peirsman Cranio Sacraal Academy 2016 -  2019: modules Basis, Follow up, tT
lking to the heart, Sfenoid, Ken je brein, Therapeutische vorming & Primal healing

Over Liesbet

Ik hou van natuurlijke dingen, van de schoonheid van eenvoud. 

Als kind kon ik urenlang naar vogels kijken, naar hun vrijheid en simpele schoonheid. Als tiener verloor ik m’n hart aan karate als gevechtskunst, aan het eindeloze trainen om tot die éne perfecte beweging of zalige tijdloze flow te komen. Karate leidde me naar een opleiding Japanologie en naar Japan, zonder duidelijk doel, ik volgde waarheen ik getrokken werd.

Als jongvolwassene zocht ik een weg in het ‘grote mensen leven’, en dat bleek niet simpel. De eenvoudige echtheid van het leven dat ik ervaren had in het kijken naar vogeltjes en in het beoefenen van karate, vond ik hier niet in terug. Er volgde een hele zoektocht naar m’n professionele plek, en naar mezelf… Ik kwam terecht in een workshop 4 dimensioneel leven & bodywork van Dirk Oellibrandt, en voor ik het wist zat ik in een 5-jarige opleiding. Hier vond ik de diepte van leven in terug, dat wat voorbij de dagdagelijkse oppervlakte gaat. En die diepte ervaar ik ook nu, telkens ik m'n handen op een lichaam leg. Dan vallen zo snel alle 'problemen' weg en is enkel de essentie te voelen... Hetzelfde ervaar ik wanneer ik bewust oefeningen doe, kruidenmengsels maak of simpelweg in de natuur ben. En, uiteraard, wanneer ik samen ben met de mensen waar ik van hou.

De ervaring dat het leven zo simpel en mooi wordt wanneer je leeft vanuit verbondenheid, drijft me ertoe de weg van Tao te delen met anderen…

Over Peter

Ik hou van eenvoud en rust. Vooral het voelen van de innerlijke schoonheid in ieder mens, en al wat leeft kan me diep ontroeren. 
Als men mij vraagt: wat is de zin van jouw leven, dan is het dit: een simpel, eenvoudig leven waar ik me telkens weer mag laten raken door de schoonheid die het leven te bieden heeft.

Het is telkens weer een cadeau om tijdens coachings, bodywork en Meridiaan Chi Kung dit te mogen ervaren en delen.

BELANGRIJKSTE OPLEIDINGEN:
 

NLP (Arcturus) - 4d Bodywork & levenskunst (Life Projects) - Tao Teacher Training (Barry Spendlove)  - MCK Teacher Training (Dirk Oellibrandt - TaPas (TaPas City)

Shiatsu (Iyashi Leuven) 

TAOHUIS

Winningstraat 4

3870 Mettekoven

0498 81 90 83

volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle

©2017 by Boenk d'erop!