top of page

Kruiden

De liefde voor de natuur was er altijd al, die voor kruiden werd pas zo'n 15 jaar geleden geboren. Maar wat een liefde op het eerste gezicht was dat! Er volgden vele jaren studeren (herborist), en nadien vele jaren van experimenteren én amuseren. Zalfjes maken, kliederen met maskers, siropen brouwen, kruidenremedies testen op mezelf én op onze kinderen, geuren snuiven,... Gaandeweg groeide ook het verlangen om er meer mee te gaan doen... Het stond vast dat het een onderdeel zou worden van ons aanbod in het TaoHuis. 

Wat mag je hier verwachten? 

Met kruiden kan je zoveel uiteenlopende dingen doen: medicinale bereidingen, schoonheidsproducten, culinaire gerechten, magische brouwsels, huishoudproducten, geniet dingetjes en nog zoveel meer...

De workshops die ik hieronder aanbied zijn een combinatie van dit alles, en steeds werken we volgens Zero Waist principes: herbruikbare verpakkingen, geen plastic en optimaal benutten van wat we hebben.

Kruiden herbergen een schat aan informatie voor de ondersteuning van je gezondheid en voor je persoonlijke verzorging. Verwen je zintuigen en ziel met verrukkelijke geuren en natuurlijke middeltjes, recht uit de voorraadkast van de natuur. Workshops in kleine groepjes.

Op de kalender:

Nieuwe data volgen...

bottom of page