top of page

vr 14 okt

|

TaoHuis

Workshop Inner Peace

Tijdens deze workshop reizen we naar een staat van eenheid of innerlijke vrede door middel van eeuwenoude taoïstische oefeningen, inner alchemy qigong en meridiaan chi kung.

Inschrijven voor deze reeks is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Workshop Inner Peace
Workshop Inner Peace

Tijd en locatie

14 okt 2022, 09:00 – 15 okt 2022, 17:00

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

Wist je dat het in het oog van een orkaan windstil is?

Stel je voor dat je omgeving, met al haar verwachtingen van doen en niet doen, mogen en niet mogen…, de orkaan is en jij het oog. Alles rond jou beweegt terwijl je zelf in een staat van verbondenheid blijft staan en rust uitstraalt. Je ervaart warme, zachte en zalige vibraties in en rond je lichaam.

Het is alsof er een open kanaal of buis centraal door je lichaam loopt en buik-hart-hoofd met elkaar verbindt. Je buik voelt warm, je hart is open en je hoofd is stil. Er is enkel de waarneming in het nu.

De yogi’s noemen dit de staat van ‘satchitananda’: opperste gelukzaligheid! Ikzelf ervaar het als een staat van ‘innerlijke vrede’.

Voel je een vibratie of verlangen terwijl je dit leest, dan is deze workshop misschien iets voor jou!

We starten de dag met een verwelkoming in ons zaaltje waar je rustig kan ‘thuiskomen’.

De ochtend zal zich vooral richten op het openen van het lichaam, het activeren van de 12 meridianen en transformeren van negatieve energieën.

Om de overgang te maken naar de namiddag maken we ‘s middags een stiltewandeling terwijl we diep verbonden blijven met onszelf en de natuur.

De namiddag staat in het teken van cultivatie van zuivere energieën

Het wordt een heel boeiende en intense dag met een mix van meridiaan chi kung, makko-ho strekkingen, taoistische meditaties en innerlijke alchemie qigong.

Prijs: 85€ 

Waar: TaoHuis (Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven)

Wanneer: vrijdag, 14 oktober.

Deze workshop wordt begeleid door Peter.

Deel dit evenement

bottom of page