top of page

ma 29 apr

|

TaoHuis

Van stress naar evenwicht - 6 maandagavonden

We leven in een tijd met zeer veel prikkels en volle agenda's. Deze manier van leven stimuleert vooral ons hoofd. Jammer, want daardoor komt een groot deel van ons potentieel niet aan bod, dat net nodig is voor een evenwichtig leven. Met eeuwenoude Tao en yoga oefeningen pakken we deze onbalans aan.

Registratie is afgesloten
Bekijk de andere lessen
Van stress naar evenwicht - 6 maandagavonden
Van stress naar evenwicht - 6 maandagavonden

Tijd en locatie

29 apr 2019, 20:00 – 03 jun 2019, 21:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

Het taoïsme wordt gekenmerkt door eenvoud. Ook deze lessen, die vooral geïnspireerd zijn door taoïstische wijsheid, zijn makkelijk te volgen door iedereen, ook als je nog geen enkele ervaring hebt. Heb je wel al ervaring, dan ben je evenzeer welkom, want ook al 'ken' je de oefeningen, elke keer is anders en krijg je de kans een stukje dieper te gaan.

We gaan aan de slag met eenvoudige oefeningen en praktische meditaties uit de traditie van tao en yoga, we leren een zuiverende zelfmassage om spanningen en balast los te laten, en elke les eindigen we met een diepe ontspanning. Na deze reeks ken je een aantal oefeningen om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Verlang je naar meer vitaliteit, rust, innerlijke kracht, emotionele stabiliteit, soepelheid en balans… dan zijn deze lessen zeker iets voor jou.

Voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Prijs: 75€ voor 6 lessen

Heb je een vraag of wil je meer info, neem dan gerust contact op met Liesbet.

Deel dit evenement

bottom of page