top of page

vr 05 jul

|

TaoHuis

Tao & Yoga dag voor vrouwen - van hoofd naar buik

Een dag voor jou als vrouw om te ontspannen en helemaal thuis te komen in je lijf, dat een schat aan energie herbergt. Om je vitaal te voelen als vrouw is het zo belangrijk om voeling te krijgen met je lijf. Daarom gaan we bewegen, mediteren, en diep rusten. Om vanuit stilte weer energie te krijgen!

Voor deze les(sen) kan je niet meer inschrijven
Bekijk hier onze kalender
Tao & Yoga dag voor vrouwen - van hoofd naar buik
Tao & Yoga dag voor vrouwen - van hoofd naar buik

Tijd en locatie

05 jul 2019, 10:00 – 16:00

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

Meer nog dan mannen hebben vrouwen nood aan rustmomenten, momenten van gewoon 'zijn'. Een vrouwenlijf verschilt namelijk van een mannenlijf, en ook de energiehuishouding is anders. Volgens de Taoïstische energieleer zijn vrouwen veel meer naar binnen gericht. Hier ligt hun oplaadpunt en krachtcentrale. Als je als vrouw dus te weinig hier oplaadt, dan loopt je accu leeg....

Tijdens deze dag neem ik jullie graag mee in een wereld van voelen. En om überhaupt te kunnen voelen, dient ons lichaam wakker te zijn. Daarom gaan we allereerst bewegen. Zachte, openende bewegingen uit de Tao en Yoga traditie, afgewisseld met helende meditaties en lange momenten van ontspanning. Indien het weer het toelaat, doen we zeker ook buiten oefeningen.

Prijs: 75€

Heb je een vraag of wil je meer info, neem dan gerust contact op met Liesbet.

Deel dit evenement

bottom of page