top of page

zo 07 okt

|

TaoHuis

Meridiaan Chi Kung - elke zondagochtend

Meridiaan Chi Kung is een reeks oefeningen die de energiestromen in je lichaam stimuleert, zodat er meer ruimte, kracht en bewustzijn ontstaat. Samen vormen deze oefeningen een 'vorm', net als Tai Chi (ook een soort Chi Kung). Dit regelmatig uitoefenen heeft een sterke impact op je gezondheid!

Deze lessenreeks is reeds gestart, aanmelden kan via mail: marcelis.peter@telenet.be
Terug naar de kalender
Meridiaan Chi Kung - elke zondagochtend
Meridiaan Chi Kung - elke zondagochtend

Tijd en locatie

07 okt 2018, 10:00 – 23 jun 2019, 11:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

MCK bestaat al duizenden jaren, waarbij meridiaan staat voor energiestroom, chi voor energie en Kung voor cultivatie of vorm. MCK betekent eenvoudigweg het ontwikkelen van levenskracht en puur bewustzijn.

Hoe zou het zijn als ik een long was, of hoe zou het zijn als ik voortbeweeg zoals mijn maag. Door deze vragen aan zichzelf te stellen, heeft Dirk Oellibrandt 18 bewegingen gecreëeerd waardoor deze vorm is ontstaan. Het unieke eraan is dat het martiale, helende en spirituele aspect samengebracht werd in één vorm.

Door ons te verbinden met de elementen terwijl we de oefeningen beleven, zal er stap voor stap meer balans ontstaan in het meridiaansysteem waardoor we meer balans zullen ervaren in het functioneren van ons lichaam, emoties en denken.

PRAKTISCH:

Deze lessen worden gegeven door Peter Marcelis, gecertificeerd Meridiaan Chi Kung leraar door Dirk Oellibrandt (Life Projects).

Je kan op elke moment instromen, en je eerste les is sowieso een gratis proefles. Nadien betaal je per les (12€), of koop je een 10-beurtenkaart (100€). In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Wil je eens komen proeven, meld je dan aan via de inschrijfknop met vermelding van de zondag waarop je het eerst zal deelnemen.

Voor wie?

Voor iedereen met of zonder voorkennis. Twijfel je of dit iets voor jou is, neem dan even contact op.

Heb je nog een vraag, neem dan gerust contact op met Peter.

Deel dit evenement

bottom of page