top of page

zo 11 feb

|

TaoHuis

Meridiaan Chi Kung - 6 zondagochtenden

Meridiaan Chi Kung is een reeks oefeningen die de energiestromen in de meridianen stimuleert, zodat er meer ruimte in het lichaam wordt gecreëerd. Deze helende oefeningen werken zeer sterk op het ontwikkelen van kracht en bewustzijn.

Inschrijven voor deze lessen is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Meridiaan Chi Kung - 6 zondagochtenden
Meridiaan Chi Kung - 6 zondagochtenden

Tijd en locatie

11 feb 2018, 10:00 – 11:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

MCK bestaat al duizenden jaren, waarbij meridiaan staat voor energiestroom, chi voor energie en Kung voor cultivatie of vorm. MCK betekent eenvoudigweg het ontwikkelen van levenskracht en puur bewustzijn.

Hoe zou het zijn als ik een long was, of hoe zou het zijn als ik voortbeweeg zoals mijn maag. Door deze vragen aan zichzelf te stellen, heeft Dirk Oellibrandt 18 bewegingen gecreëeerd waardoor deze vorm is ontstaan. Het unieke eraan is dat het martiale, helende en spirituele aspect samengebracht werd in één vorm.

Door ons te verbinden met de elementen terwijl we de oefeningen beleven, zal er stap voor stap meer balans ontstaan in het meridiaansysteem waardoor we meer balans zullen ervaren in het functioneren van ons lichaam, emoties en denken.

Deze lessen worden gegeven door Peter Marcelis, gecertificeerd Meridiaan Chi Kung leraar door Dirk Oellibrandt (Life Projects).

Prijs: 70€ voor 6 lessen

Heb je nog een vraag, neem dan gerust contact op met Peter.

Deel dit evenement

bottom of page