top of page

ma 07 sep

|

TaoHuis

Meridiaan Chi Kung - 6 maandagavonden

Leer een dynamische reeks oefeningen om de energiestroming in je lichaam te verbeteren. Zachte maar krachtige bewegingen die je meer kracht, flexibiliteit, en ontspanning opleveren. Tweewekelijkse lessen op maandagavond.

Inschrijven voor deze lessen is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Meridiaan Chi Kung - 6 maandagavonden
Meridiaan Chi Kung - 6 maandagavonden

Tijd en locatie

07 sep 2020, 20:00 – 30 nov 2020, 21:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

Chi Kung bestaat al duizenden jaren, en betekent letterlijk "het cultiveren van levenskracht". In het Oosten wordt deze vorm van bewegen dan ook wijd verspreid toegepast om gezond te blijven of om na ziekte opnieuw de gezondheid te versterken.

Deze Meridiaan Chi Kung oefeningen, gecreëerd door Tao meester Dirk Oellibrandt, werken specifiek op de meridianen in ons lichaam, subtiele kanalen waarlangs de energie stroomt die niet enkel onze organen, maar ons hele lichaam voorziet van voeding en energie. De mate waarin de energie langs deze kanalen vrij kan stromen is bepalend voor onze gezondheidstoestand en ons mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel welbevinden. 

In deze reeks maken we kennis met de 6 basisbewegingen. Telkens 1 beweging per meridiaankoppel of 'element'. Het vraagt wat oefenen om deze oefeningen te memoriseren en je eigen te maken, maar met de nodige toewijding lukt dit bij iedereen. Als je deze bewegingen in je leven integreert als dagelijkse oefeningen, dan zal je versteld staan van de helende werking ervan!

Bijkomend aan de lessen kan je ook de extra lessen op zaterdag volgen, waarbij telkens dieper wordt ingegaan op de elementen en waarin de vorm van bewegingen als geheel wordt aangeleerd. 

Deze tweewekelijkse lessen worden gegeven door Peter Marcelis, gecertificeerd Meridiaan Chi Kung leraar door Dirk Oellibrandt (Life Projects).

Prijs: 85€ voor de reeks van 6 lessen

Wil je erbij zijn?

2wekelijkse avonddles: start op maandag 7 september 2020, 20-21u30

ALLE DATA OP EEN RIJTJE: lessen op maandagavond

· 7 & 21 september 

· 5 & 19 oktober

· 16 & 30 november

Deze lessenreeks wordt gegeven door Peter Marcelis. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Deel dit evenement

bottom of page