top of page

di 08 mrt

|

TaoHuis

Meridiaan Chi Kung - 6 dinsdagochtenden

Leer een dynamische reeks oefeningen om de energiestroming in je lichaam te verbeteren. Zachte maar krachtige bewegingen die je meer kracht, flexibiliteit, en ontspanning opleveren.

Inschrijven voor deze lessen is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Meridiaan Chi Kung - 6 dinsdagochtenden
Meridiaan Chi Kung - 6 dinsdagochtenden

Tijd en locatie

08 mrt 2022, 10:00 – 26 apr 2022, 11:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

Chi Kung bestaat al duizenden jaren, en betekent letterlijk "het cultiveren van levenskracht". In het Oosten wordt deze vorm van bewegen dan ook wijd verspreid toegepast om gezond te blijven of om na ziekte opnieuw de gezondheid te versterken.

Deze Meridiaan Chi Kung oefeningen, gecreëerd door Tao meester Dirk Oellibrandt, werken specifiek op de meridianen in ons lichaam, subtiele kanalen waarlangs de energie stroomt die niet enkel onze organen, maar ons hele lichaam voorziet van voeding en energie. De mate waarin de energie langs deze kanalen vrij kan stromen is bepalend voor onze gezondheidstoestand en ons mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel welbevinden. 

In deze reeks maken we kennis met de 6 basisbewegingen. Telkens 1 beweging per meridiaankoppel of 'element'. Het vraagt wat oefenen om deze oefeningen te memoriseren en je eigen te maken, maar met de nodige toewijding lukt dit bij iedereen. Als je deze bewegingen in je leven integreert als dagelijkse oefeningen, dan zal je versteld staan van de helende werking ervan!

Deze wekelijkse lessen worden gegeven door Peter Marcelis, gecertificeerd Meridiaan Chi Kung leraar door Dirk Oellibrandt (Life Projects).

Prijs: 85€ voor de reeks van 6 lessen

Data:

dinsdag 8, 15, 22 & 29 maart + 19 & 26 april, telkens van 10-11u30

(tijdens de paasvakantie is er geen les.

Deze lessenreeks wordt gegeven door Peter Marcelis. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Deel dit evenement

bottom of page