top of page

ma 07 mrt

|

TaoHuis

Meer rust met TAO & Yoga - 6 maandagavonden

In deze lessen maken we op een zachte manier contact met ons lichaam, zodat ons hoofd even helemaal kan 'uitschakelen'. We vertragen en gaan heel bewust bewegen om zo weer eenheid met onszelf te ervaren.

Inschrijven voor deze reeks is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Meer rust met TAO & Yoga - 6 maandagavonden
Meer rust met TAO & Yoga - 6 maandagavonden

Tijd en locatie

07 mrt 2022, 19:30 – 26 apr 2022, 21:00

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

De weg van Tao wordt gekenmerkt door eenvoud, natuurlijkheid en moeiteloosheid. Kwaliteiten die jou kunnen helpen om ontspannen in het leven te staan. In deze lessen werken we met eeuwenoude lichaamsoefeningen en meditaties uit de tao & yoga traditie. De nadruk ligt op ontspanning en bewust bewegen. 

We gaan aan de slag met eenvoudige oefeningen en praktische meditaties, we leren een zuiverende zelfmassage om spanningen en balast los te laten, doen streches en zachte chi kung oefeningen, en elke les eindigen we met een diepe ontspanning. Na deze reeks ken je een aantal oefeningen om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Verlang je naar meer vitaliteit, rust, innerlijke kracht, emotionele stabiliteit, soepelheid en balans… dan zijn deze lessen zeker iets voor jou.

Deze lessen zijn makkelijk te volgen door iedereen, ook als je nog geen enkele ervaring hebt. Heb je wel al ervaring, dan ben je evenzeer  welkom, want ook al 'ken' je de oefeningen, elke keer is anders en krijg je de kans een stukje dieper te gaan.

Prijs: 85€ voor 6 lessen

Waar: TaoHuis (Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven)

Wanneer: ma 7, 14, 21 & 28 maart + ma 25 april + ma 2 mei, telkens van 19u30 -21u.

(Tijdens de paasvakantie is er geen les)

Deze lessen worden gegeven door Liesbet Fastenaekels. Heb je een vraag of wil je meer info, neem dan gerust contact op met Liesbet.

Deel dit evenement

bottom of page