top of page

di 14 sep

|

TaoHuis

Meer rust en vitaliteit door TAO - 6 dinsdagavonden

We leven in een tijd met zeer veel prikkels en volle agenda's. Deze manier van leven stimuleert vooral ons hoofd. Jammer, want daardoor komt een groot deel van ons potentieel niet aan bod, dat net nodig is voor een evenwichtig leven. Met eeuwenoude Tao en yoga oefeningen pakken we deze onbalans aan.

Inschrijven voor deze reeks is niet meer mogelijk
Bekijk onze andere lessen
Meer rust en vitaliteit door TAO - 6 dinsdagavonden
Meer rust en vitaliteit door TAO - 6 dinsdagavonden

Tijd en locatie

14 sep 2021, 20:00 – 19 okt 2021, 21:30

TaoHuis, Winningstraat 4, 3870 Heers, België

Over het evenement

De weg van Tao wordt gekenmerkt door eenvoud, natuurlijkheid en moeiteloosheid. Kwaliteiten die jou kunnen helpen om ontspannen in het leven te staan. In deze lessen werken we met eeuwenoude lichaamsoefeningen en meditaties uit de tao & yoga traditie. De nadruk ligt op ontspanning en bewust bewegen. 

Deze lessen zijn makkelijk te volgen door iedereen, ook als je nog geen enkele ervaring hebt. Heb je wel al ervaring, dan ben je evenzeer  welkom, want ook al 'ken' je de oefeningen, elke keer is anders en krijg je de kans een stukje dieper te gaan.

We gaan aan de slag met eenvoudige oefeningen en praktische meditaties uit de traditie van tao en yoga, we leren een zuiverende zelfmassage om spanningen en balast los te laten, en elke les eindigen we met een diepe ontspanning. Na deze reeks ken je een aantal oefeningen om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Verlang je naar meer vitaliteit, rust, innerlijke kracht, emotionele stabiliteit, soepelheid en balans… dan zijn deze lessen zeker iets voor jou.

Voor iedereen, met of zonder voorkennis.

Prijs: 85€ voor 6 lessen

Waar: TaoHuis (Winningstraat 4 - 3870 Mettekoven)

Wanneer: di 14, 21 & 28 sept + di 5, 12 & 19 okt, telkens van 20-21u30.

Deze lessen worde gegeven door Liesbet Fastenaekels. Heb je een vraag of wil je meer info, neem dan gerust contact op met Liesbet.

Deel dit evenement

bottom of page