top of page

ma 01 nov

|

Oude Molen - Sippenaeken

Herbronningsweek in Sippenaeken - een week vol zelfzorg voor lichaam en geest!

5 dagen om je batterijen op te laden en tijd te nemen voor jezelf. Twee ervaren begeleiders reiken je tools aan om meer in contact te komen met je lichaam, te voelen wat je nodig hebt, jezelf te voeden en rust te ervaren. Een week vol rust, stilte, verdieping, aandacht voor je lichaam en ziel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Herbronningsweek in Sippenaeken - een week vol zelfzorg voor lichaam en geest!
Herbronningsweek in Sippenaeken - een week vol zelfzorg voor lichaam en geest!

Tijd en locatie

01 nov 2021, 14:00 – 05 nov 2021, 13:00

Oude Molen - Sippenaeken, 4851 Blieberg, België

Over het evenement

In deze week maken we tijd om naar binnen te gaan, zodat je contact kan maken met wie je bent, wat je kan en wat je wil in je leven.  Een week met oefeningen en tools om te ontspannen, op te laden en helderheid te krijgen. Deze oefeningen kan je bovendien eenvoudig integreren in je dagelijkse leven, zodat je nadien hiermee thuis verder aan de slag kan.

Vertragen en verstillen is ruimte geven aan wat in jou gehoord wil worden,

Is vertrouwen dat jouw pad zich zal tonen.

VOOR WIE?

 • Je hebt nood aan zelfzorg, herbronning, gedragen worden, intense rust.
 • Je wil leren hoe je spanning kan loslaten.
 • Er speelt iets in je leven waar je graag hulp in wil krijgen dmv stilte, individueel gesprek en lichaamswerk.
 • Je bent toe aan een nieuwe fase in je leven op gebied van werk, relatie,… en wil bewust ruimte maken om hier helderheid rond te krijgen.
 • Je ervaart dat je huidige manier van leven niet klopt. Je bent moe en wil er even helemaal tussenuit om te verstillen en te vertragen, om van daaruit betere keuzes te maken.
 • Je wil na een moeilijke periode tijd nemen voor jezelf, voor verwerking en zelfzorg.
 • Je hebt nood aan inspiratie om een nieuw project op te zetten, en wil de stilte aanwenden als katalysator hierin.
 • Je hebt een verlies te verwerken gekregen, van een geliefde, van een job, van een droom en wil de tijd nemen om dit op een bewuste manier te verwerken.

Tijdens deze herbronningsweek is er naast het gezamenlijke programma ook ruimte voor je eigen thema. Je kan je individueel laten ondersteunen aan de hand van gesprekstherapie en/of bodywork. 

Na deze week kom je op een heel andere manier terug in de wereld. Er is veel meer helderheid in je denken en je hebt innerlijke groeistappen gezet. Je keert opgeladen terug, met veel meer draagkracht om wat dan ook in de wereld te zetten.

PROGRAMMA

Van maandagmiddag 1 november om 15u tot vrijdagmiddag 5 november 2021 na de lunch

 • Voor het ontbijt: Mindfulness, yoga en Chi Kung wisselen elkaar af.
 • Ochtend: We zetten een thema in, afhankelijk van de noden van de deelnemers. Er is ruimte voor rust, creativiteit, schrijven, wandelen,.... in groep of alleen.
 • Namiddag: Je bent welkom voor een individueel gesprek bij Marita en/of lichaamsgericht werk bij Liesbet
 • Na het diner: Chi Kung, yoga en  mindfulness om de dag af te sluiten

Tussendoor ben je helemaal vrij om je dag in te delen naar eigen behoefte: wandelen, creatief bezig zijn, schrijven, mediteren,…

VERBLIJF

We verblijven in De Oude Molen in Sippenaeken, een mooi natuurlijk dorpje in de provincie Luik.

Het verblijf omvat:

 • Overnachting in een 1-persoonskamer. 
 • Alle maaltijden, 100% gezond, vers en lekker. Met een overvloed van liefde bereid door onze fantastische kok Véronique, jarenlang huiskok van o.a. de Heerlijckyt van Elsmeren, Ancien Belgique,...

PRIJS

1220 € (btw incl.) voor een 1-persoonskamer

Als je boekt voor 1 september betaal je 1020€.

In deze prijs zit het verblijf, alle maaltijden en versnaperingen, en alle begeleiding, ook de individuele sessies.

DOOR WIE?

Marita Plas

Marita is PRI therapeut, rouwbegeleidster en ondersteunt daarnaast ook groepen naar meer helderheid in leven en werk. Ze helpt mensen door haar warme en veilige ondersteuning om aan de hand van gesprek meer helderheid te krijgen over emoties, over gedachten, en over de kunst van het aanwezig zijn en blijven in het lichaam.

Liesbet Fastenaekels

Liesbet is bodyworker en begeleidt mensen en groepen in de kunst van het leren ontspannen en in de kracht van lichaamsbewustzijn. Met cranio sacraal therapie helpt ze mensen om in een diepe staat van ontspanning te komen waar lichamelijke en andere belemmeringen woordeloos kunnen losgelaten worden, en het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt.

Véronique Batens

Veronique is sinds jaar en dag gepassioneerd kok. Ze kookt met veel liefde en heeft een voorkeur voor veel groenten, spannende combinaties en pure smaken. Ze heeft veel ervaring met vegetarisch en gezond koken. Ze kookte jarenlang voor o.a. Ancienne Belgique, Heerlijckyt van Elsmeren, en is sinds kort freelance kok voor tal van kunstcollectieven.

WIL JE ERBIJ ZIJN?

Het aantal plaatsen in beperkt. Ben je geïnteresseerd, wacht dan niet te lang.

Na aanmelding neemt Marita contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Hierin wordt afgetoetst of je verwachtingen overeenstemmen met dit programma en vice versa.

Heb je een vraag of twijfel je of dit iets voor jou is? Neem even contact op!

Deel dit evenement

bottom of page