ma 01 nov. | Oude Molen - Sippenaeken

Herbronningsweek in Sippenaeken - een reis naar binnen

Ga 5 dagen de rust in en laat je door 2 ervaren begeleiders steeds dieper meenemen. In de plek van je eigen wijsheid, daar waar de antwoorden op jouw vragen liggen... Een week vol rust, stilte en verdieping, met aandacht voor je lichaam, geest en ziel. Volop genieten, lekker eten en mooie natuur.
Herbronningsweek in Sippenaeken - een reis naar binnen

Waar en wanneer

01 nov. 14:00 – 05 nov. 13:00
Oude Molen - Sippenaeken, 4851 Blieberg, België

Meer info

VOOR WIE?

 • Je hebt nood aan herbronning, gedragen worden, intense rust.
 • Er speelt iets in je leven waar je graag hulp in wil krijgen dmv stilte, individueel gesprek en lichaamswerk.
 • Je bent toe aan een nieuwe fase in je leven op gebied van werk, relatie,… en wil bewust ruimte maken om hier helderheid rond te krijgen.
 • Je ervaart dat je huidige manier van leven niet klopt. Je bent moe en wil er even helemaal tussenuit. Op reis ‘in’ jezelf, om van daaruit betere keuzes te maken.
 • Je wil na een moeilijke periode tijd nemen voor jezelf, voor verwerking.
 • Je hebt nood aan inspiratie om een nieuw project op te zetten, en wil de stilte aanwenden als katalysator hierin.
 • Je hebt een verlies te verwerken gekregen, van een geliefde, van een job, van een droom en wil de tijd nemen om dit op een bewuste manier te verwerken.

Dit is een week waarin we tijd maken om naar binnen te gaan, contact te maken met wie je bent, wat je kan en wat je wil in je leven. Een week vol oefeningen en tools om je te verbinden met jezelf, meer in contact te komen met je lichaam én vanuit die basis te verbinden met je omgeving.

In deze week valt de overdaad aan prikkels die eigen is aan ons moderne leven zo goed als weg: prikkels van gepraat, van beelden, van computer, van smartphone, van radio,… In het begin is dit onwennig voor ons brein, en komt er soms onrust of veel intern gepraat naar boven. Dit ebt echter weg, om ruimte te maken voor helderheid, voor weten, en voor zeer veel energie. Alle prikkels die we niet meer ontvangen, hoeven immers door ons zenuwstelsel niet meer verwerkt te worden. Een schat aan energie komt zo vrij.

Tijdens deze herbronningsweek is er naast het gezamenlijke programma ook ruimte voor je eigen thema. Je kan je individueel laten ondersteunen aan de hand van gesprekstherapie en/of bodywork. 

Na deze week kom je op een heel andere manier terug in de wereld. Er is veel meer helderheid in je denken en je hebt innerlijke groeistappen gezet. Je keert opgeladen terug, met veel meer draagkracht om wat dan ook in de wereld te zetten.

PROGRAMMA

Van maandagmiddag 1 november om 15u tot vrijdagmiddag 5 november 2021 na de lunch

 • Voor het ontbijt: we doen een gezamenlijke (geleide) ochtendmeditatie en maken ons lichaam wakker.
 • Ochtend/namiddag: je bent welkom voor een individueel gesprek met Marita of een individuele sessie craniosacraal therapie met Liesbet. Beide benaderingen helpen om datgene wat in de stilte bovenkomt te verteren of te integreren en ondersteunen je in jouw proces. 
 • Na het diner: gezamenlijke mindfulness sessie

Tussendoor ben je helemaal vrij om je dag in te delen naar eigen behoefte: wandelen, creatief bezig zijn, schrijven, mediteren,…

VERBLIJF

We verblijven in De Oude Molen in Sippenaeken, een mooi natuurlijk dorpje in de provincie Luik.

Het verblijf omvat:

 • Overnachting in een 1-persoonskamer. 
 • Alle maaltijden, 100% gezond, vers en lekker. Met een overvloed van liefde bereid door onze fantastische kok Véronique, jarenlang huiskok van o.a. de Heerlijckyt van Elsmeren, Ancien Belgique,...

PRIJS

1220 € (incl. btw)

In deze prijs zit het verblijf, alle maaltijden en versnaperingen, en alle begeleiding, ook de individuele sessies.

VROEGBOEKKORTING:

Als je boekt + betaalt voor 1 juli krijg je 200€ korting

Als je na 1 juli boekt + betaalt, betaal je de volledige som van 1220€

DOOR WIE?

Marita Plas

Marita is PRI therapeut, rouwbegeleidster en ondersteunt daarnaast ook groepen naar meer helderheid in leven en werk. Ze helpt mensen door haar warme en veilige ondersteuning om aan de hand van gesprek meer helderheid te krijgen over emoties, over gedachten, en over de kunst van het aanwezig zijn en blijven in het lichaam.

Liesbet Fastenaekels

Liesbet is bodyworker en begeleidt mensen en groepen in de kunst van het leren ontspannen en in de kracht van lichaamsbewustzijn. Met cranio sacraal therapie helpt ze mensen om in een diepe staat van ontspanning te komen waar lichamelijke en andere belemmeringen woordeloos kunnen losgelaten worden, en het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt.

Véronique Batens

Veronique is sinds jaar en dag gepassioneerd kok. Ze kookt met veel liefde en heeft een voorkeur voor veel groenten, spannende combinaties en pure smaken. Ze heeft veel ervaring met vegetarisch en gezond koken. Ze kookte jarenlang voor o.a. Ancienne Belgique, Heerlijckyt van Elsmeren, en is sinds kort freelance kok voor tal van kunstcollectieven.

WIL JE ERBIJ ZIJN?

Het aantal plaatsen in beperkt. Ben je geïnteresseerd, wacht dan niet te lang.

Na aanmelding neemt Marita contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Hierin wordt afgetoetst of je verwachtingen overeenstemmen met dit programma en vice versa.

Heb je een vraag of twijfel je of dit iets voor jou is? Neem even contact op!

Deel dit evenement