BEHANDELINGEN

Haal je maximale potentieel naar boven

Je lichaam was wijs genoeg om zichzelf helemaal te creëren! Een embryo kreeg geen bouwplan mee, het deed dit helemaal zelf.

 

Hoe? Doordat elke cel, elk orgaan,… perfect weet wat zijn plaats en missie is. Door spanningen, stress, altijd in het hoofd zitten e.d. komen organen, spieren, cellen vast te zitten en raakt die oorspronkelijke beweging belemmerd. Stress doet immers verkrampen, dat zie je uiterlijk, maar dat gebeurt ook op cellulair niveau in je lichaam. Resultaat? Verlies van vitaliteit, vreugde, pijn, ziekte, emoties,… Je lichaam geeft volop signalen, het is enkel de kunst om hier ook naar te luisteren…

 

Bewuste aanraking via lichaamsbehandeling helpt hierbij: je lichaam komt tot diepe ontspanning, waardoor er letterlijk meer ruimte komt en meer mogelijkheden voor de cellen om hun taak te verrichten.​ Door bewuste aanraking op plekken waar spanning vast zit, gaat de energie terug stromen. Naast ontspanning verlicht dit dus ook klachten, zowel voor lichaam, hart, geest & ziel.

Cranio sacraal therapie

met Liesbet

Cranio sacraal therapie is een zachte manier van aanraken die ontstaan is uit de osteopathie. Het breng heel je systeem opnieuw in diepe rust. Het gevoel is vergelijkbaar met een diepe droomloze slaap. Terwijl je wel degelijk wakker blijft. Hierbij komt ontzettend veel energie vrij die je lichaam gebruikt om op celniveau eindelijk het nodige herstelwerk te doen. We reizen dan samen naar plekjes in je lichaam die op dat moment aandacht nodig hebben. Ik vul deze behandelingen eventueel aan met 4-dimensioneel bodywork (shiatsu, orgaanmassage,...) en geef, indien nodig, ook oefeningen mee voor thuis.

Een behandeling duurt 1 uur en kost 50€.

Alle behandelingen worden uitgevoerd op kleding.

Gelieve loszittende kleding te dragen.

 

> Lees meer

Ontspannende Shiatsu massage

met Peter

Weet je nog als kind? Hoe fijn het was onbelemmerd te bewegen? Hoeveel ruimte je lichaam had, hoeveel vrijheid...? Gaandeweg in je leven ben je jezelf gaan aanpassen. Aan een zittend leven, aan minder bewegen,..  Aan ideeën en mindsets die je kreeg via je opvoeding, via je omgeving. 

Hoe gaat het nu met je? Hoeveel van die ruimte en vrijheid voel je nog? 

Via een mix van lichaamsbehandeling, coaching en beweging, wil ik je uitnodigen terug contact te maken met waar jouw potentieel zit. Waar houd je je levensstroom tegen, waar in je lichaam zit het vast, welke gedachten houden je gevangen? Met mijn luisterende handen en fijngevoeligheid help ik je om mentale knopen veilig te ontwarren en lichamelijke spanningen los te laten.

Een behandeling duurt 1 uur en kost 40€.

Alle behandelingen worden uitgevoerd op kleding.

Gelieve loszittende kleding te dragen.

 

> Lees meer

TAOHUIS

Winningstraat 4

3870 Mettekoven

0498 81 90 83

volg ons op:

  • Facebook - Grey Circle

©2017 by Boenk d'erop!